Salonul Cercetării 2015

AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ ŞI INOVARE (ANCSI), a organizat Salonul Cercetării Românești în perioada 14-17 octombrie 2015, în Pavilionul C2, din Complexul Expozițional ROMEXPO, Bucuresti. 

Scopul organizării Salonului Cercetării Românești - 2015 a fost acela de a promova creativitatea cercetătorilor români, astfel încât să se impulsioneze valorificarea rezultatelor CDI și promovarea inteligenţei tehnice româneşti în competiţia internaţională. 

În cadrul Salonului Cercetării Românești – 2015  a fost expus prototipul microstatiei de monitorizare a particulelor in suspensie (PM2.5)  realizat in cadrul proiectului ROKIDAIR, proiect coordonat de Universitatea Valahia din Târgoviste. Prototipul a fost expus la standul Universității Politehnica București (partener în proiect). Cu aceasta ocazie, dl. prof.univ. dr. Tom Savu, responsabil partener Universitatea Politehnica Bucuresti, a prezentat caracteristicile prototipului domnului Ministru al Educației, Prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu si presedintelui Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica  și Inovare (ANCSI), Prof.univ.dr. Tudor Prisecaru.

Romanian
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.